Varumärket

Tack för att du hjälper oss göra WUNDER-BAUM

Vi ber er att inte missbruka våra varumärken. Inte på kläder, inte i dina annonser och absolut inte i kopiera till ditt eller andras företag med liknande produkter. LITTLE TREES uppfanns i Watertown, New York, USA 1952 av Julius Sämann, som hade tillbringat fem kalla år i den kanadensiska vildmarken för utvinna oljor från furu . Han uppfann form, namn och doft. Efter mer än 50 år är vi mycket stolta över det världsomspännande rykte vi fått för kvalitet och värde. Vi ser till att du får exakt vad du förväntar dig när du köper en produkt med vårt varumärke.

Därför är vi noga med att skydda vårt varumärke. 

Det finns en annan anledning till att vi inte tolererar immateriella stölder; Vi har många registrerade varumärken, och för att behålla dessa kräver lagen att vi vidtar åtgärder när någon använder dem utan tillstånd. Så om du kallar ditt nya företag  ”Bil-Freshner / Wunder-Bil”, eller olovligt använder våra doftgranar i dina annonser så bryter du mot lagen och kommer bli kontaktade av vårt juridiska team.

Om du vill använda ett av våra varumärken, be oss först? Vi säger ofta sagt ja. Vårt varumärke figurerar i många många filmer och i TV samt reklamkampanjer.

Tack för att du hjälper oss göra WUNDER-BAUM