Våra dofter

Exotiska

Vem önskar inte en stund i hängmattan bland gröna palmer. Låt våra exotisk dofter sprida härliga dofter av kokos och exotisk frukt. Hängmattan är aldrig långt borta!

Doftgranar

Piña Colada

Dröm dig bort till en tropisk strand med en uppfriskande drink i din hand.

Tropical

En doft av somrig bomul, persika, lavendel och kokosnötsmjölk.

Clip

Tropical

Dröm dig bort till en tropisk ö med saftiga ananaser och söta kokosnötter.

Bottle

Tropical

Upplev en inbjudande söderhavsdoft i en väldoftande flaska.

9303

Fiber Can Tropical

Vem vill inte njuta av tropikens dofter? Denna produkt får din bil, båt eller ditt hem att dofta underbart!

Fiber Can?

Doftgran på burk? På ett sätt stämmer det – men det är så mycket mer! Alla förpackningar är utrustade med ”Scratch and sniff” funktion, vilket ger dig möjlighet att hitta den rätta doften just för dig, innan du köper produkten. Förpackningen är konstruerad så du själv väljer hur mycket doft den skall alstra och självklart väljer du var du vill placera den – i bilen, båten eller varför inte i badrummet eller i tvättstugan. Du kan enkelt återförsluta förpackningen med locket. Fiber Can är tillverkad av 50% återvunnen fiber från trä, vilket gör att den inte bara doftar underbart, det är även lite bättre för miljön.

Vilken doft passar dig bäst?

WUNDER-BAUM har många unika dofter, vilken passar dig bäst? Gillar doften av nytvättade lakan, ja då är det nog vår doftkategori friska som passar bäst. Vi har flera olika dofter och produkter i våra respektive doftkategorier, kolla gärna runt efter den doft som du tror passar dig bäst.