Våra dofter

Friska

Låt dessa friska dofter sprida en välbehaglig freschör i din bil, eller varför inte i ditt hem. En riktig vavorit bland våra friska dofter är Arctic White! Har du provat den?

Doftgranar

Daisy Flower

En härligt frisk och delikat sommardoft.

Summer Cotton

En doft av somrig bomul, persika, lavendel och kokosnötsmjölk.

Arctic White

En riktig favorit! Modern, uppfriskande doft med inslag av citrus.

Bottle

Sport

En modig och frisk doft som laddar dina sinnen.

Pump Spray - Nyhet

Luktborttagare

AirWash

Tar bort oönskade dofter. Ge ditt hem, bil eller båt en naturligt frisk doft!

Fiber Can Summer Cotton

En frisk och härlig doft av somrig nytvättad bomull som passar överallt.

Fiber Can?

Doftgran på burk? På ett sätt stämmer det – men det är så mycket mer! Alla förpackningar är utrustade med ”Scratch and sniff” funktion, vilket ger dig möjlighet att hitta den rätta doften just för dig, innan du köper produkten. Förpackningen är konstruerad så du själv väljer hur mycket doft den skall alstra och självklart väljer du var du vill placera den – i bilen, båten eller varför inte i badrummet eller i tvättstugan. Du kan enkelt återförsluta förpackningen med locket. Fiber Can är tillverkad av 50% återvunnen fiber från trä, vilket gör att den inte bara doftar underbart, det är även lite bättre för miljön.

Vilken doft passar dig bäst?

WUNDER-BAUM har många unika dofter, vilken passar dig bäst? Gillar doften av nytvättade lakan, ja då är det nog vår doftkategori friska som passar bäst. Vi har flera olika dofter och produkter i våra respektive doftkategorier, kolla gärna runt efter den doft som du tror passar dig bäst.